FAQ

Spørgsmål og svar

HVORNÅR KAN HELOSAN® ORIGINAL (BLÅ TUBE) ANVENDES?

Helosan® er en blødgørende, alsidig salve til tør og irriteret hud det samme behovet findes.

Helosan® originaler kan med fordel bruges til:

  • Voksne og børn, mennesker og dyr.
  • I bleregionen hos små børn.
  • Tørre og revnede hænder, fødder, albuer, knæ, kinder, læber osv.)
  • Hud, der er tørret ud af kulde, varme eller fugt, f.eks. Efter sol og badning.
  • Hudirritationer.
  • Efter barbering.
  • Nyligt tatoveret hud.
KAN HELOSAN® BRUGES TIL BÅDE DYR OG MENNESKER?

Korrekt, Helosan® blev oprindeligt udviklet til at beskytte og reparere patterne på malkekøer. Pigerne, der påførte Helosan® på køernes patter, opdagede imidlertid, at deres tørre og revnede hænder også blev bløde og fine af salven. I dag er Helosan® et velkendt hudplejeprodukt, der beskytter og genfugter din hud.

KAN HELOSAN® ANVENDES TIL PLEJE AF TATOVERET HUD?

Ja, Helosan® er et fremragende valg for dem, der ønsker at gøre deres tatoverede hud blød og smidig.

TALER RYGTERNE SANDT, AT HELOSAN® KAN HAVE EN BLEGENDE EFFEKT PÅ TATOVERINGER?

Nej, det er ikke korrekt. Helosan® hudsalve er en hvid salve, der arbejder sig ind i huden og har et langvarigt resultat hvor salven er tilgængelig på huden. Derfor kan det se ud til, at huden omkring det smurte område er blevet lidt lysere i kortere tid efter påsmøringen.

HVORDAN VIRKER HELOSAN® FOOT SALVE?

Helosan® fodsalve er specielt tilpasset til pleje af fødderne. Den indeholder de samme stoffer som Helosan-original med tilsætning af karbamid og mælkesyre. Helosan® fodsalve opløser hård hud omkring fødderne og blødgør området. Fodsalve modvirker endda også dårlig lugt.

HVORFOR ER EN HØJT FEDT PROCENT VIGTIGT?

Når huden indeholder for lidt fedt og vand, bliver den tør og kan skrælle og klø. Når du bruger Helosan®, som er en salve med et højt fedtindhold, får huden en beskyttende barriere, der holder fugtigheden i huden. Fedtet fyldes op mellem de ydre hudceller og gør huden tættere, hvilket forhindrer vand i at fordampe.

ER DET BARE EN HØJ FEDT PROCENT, DER GIVER GOD EFFEKT AF HELOSAN®?

Det faktum, at Helosan® har et højere fedtindhold (over 60%) og en mindre mængde vandindhold spiller en væsentlig rolle i salvens stærke egenskaber til at modvirke tør hud. Helosan® indeholder vegetabilsk glycerin (glycerol), der er naturlige fugt- og fedt tilfører, som giver en fantastisk følelse på huden. Glycerin tiltrækker fugt fra miljøet og indkapsler det i huden. Takket være dets pH-værdi tæt på hudens egen, er den fremragende til brug på både følsom hud og spædbørn. Helosan®s unikke kombination af blide, fugtgivende og blødgørende ingredienser arbejder derefter sammen for at styrke, beskytte og gendanne hudens naturlige barrierebalance.

KAN HELOSAN® ANVENDES PÅ SPÆDBØRN?

Ja, Helosan® kan anvendes sikkert og trygt på spædbørn.

KAN HELOSAN® HJÆLPE MINE FØDER, NÅR JEG LØBER MEGET?

Hvis du træner meget eller træner ofte, har dine fødder tendens til at slides, mens du er aktiv. For at opretholde føddernes smidighed er det vigtigt både at file og blødgøre fødderne med jævne mellemrum. På denne måde undgås skav sår og vabler, da fødderne ikke er hårde og føles ubehagelige mod skoen. Med Helosan fodsalve kan du blødgøre hæle og hele foden og opnå en mere behagelig følelse ude på løbeturen.

HVILKEN FORDEL HAR HELOSAN® FOR ARBEJDENDE HÆNDER?

Hænder, der udsættes for stressede omgivelser, har ofte tendens til at få hård hud, hud med revner og misfarvede negle. Helosan® tilføjer fugt og fedt til huden og giver den en behagelig vand- og snavsafvisende overflade. Takket være det faktum, at Helosan® sætter sig som et midlertidigt tilgængeligt lager på huden og giver huden tid til at genfugtes og blive modstandsdygtig over for ydre belastninger.

Hvis du bruger arbejdshandsker på arbejdspladsen, kan du også smøre dine hænder lige før du tager handskerne på for at undgå ubehagelig friktion mellem hånden og den ru handske. På samme tid plejer du dine hænder i løbet af dagen.

INDEHOLDER HELOSAN® ALLE FARVER ELLER PARABENER?

Nej.

HVORDAN VIRKER HELOSAN® ORIGINAL?

Helosan® er en hudsalve, der gør tør, følsom og irriteret hud blød og smidig. Salven lægger sig som et midlertidigt tilgængeligt lager på huden og giver dermed huden tid til at genfugtes og blive modstandsdygtig over for ydre påvirkninger som sol, vind, kulde og vand. Helosan® hudsalve hjælper også med at gendanne hudens naturlige balance og barrierer funktion.

INDEHOLDER HELOSAN® PARFUME?

Nej, Helosan® indeholder ikke parfume eller andre kunstige dufte. Helosan® indeholder Eucalyptus Globulus, der er en naturlig olie, der sikrer, at salven har en mild og behagelig duft.

INDEHOLDER HELOSAN® ANIMALSKE INGREDIENSER?

Nej, Helosan® er helt fri for ingredienser af animalsk oprindelse, dvs. 100% vegansk!

HVOR KAN MAN KØBE HELOSAN®?

Helosan® kan købes i de fleste dagligvarebutikker, hos Apotekerne og ved kæder som Matas.

ER DER NOGEN FORSKEL, HVIS DU ANVENDER EN MEGET TYNT ELLER MEGET TYKT LAG AF HELOSAN® HUDSALV?

Det er meget individuelt og afhænger af, hvor hurtigt din krop absorberer salven. Generelt vil vi sige, at forskellen ikke er så stor. Så længe du anvender en tilstrækkelig mængde salve, plejer salven lige så meget afhængigt af mængden. Det kan det være mere behageligt at ikke påføre for meget salve af gangen, til grænsen at det ikke bliver klæbrigt.

Prøv dig gerne frem, indtil du kommer til, hvor meget salve din krop kan absorbere ved hvert tilfælde

KAN HELOSAN® ANVENDES VED PSOREASIS OG ANDRE HUDSYGDOMME?

Helosan® er velegnet til at lindre tør, følsom og irriteret hud med en svækket hudbarriere og kan bruges til hudpleje sammen med lægemidler til behandling af psoriasis og andre hudsygdomme. Helosan® hudsalve behandler dog ikke hudsygdomme eller får dem til at forsvinde. Helosan® lindrer simpelthen ubehag og forhindrer området i at blive tørt og irriteret.

KAN HELOSAN® ANVENDES UNDER GRAVIDITET?

Helosan® kan med fordel bruges, når du er gravid, både på tørre hudområder på hænder og fødder og på den mere følsomme hud på maven. Helosan® indeholder ingen aktive ingredienser, dvs. de kommer ikke ind i blodet, men sætter sig kun på huden. Således er Helosan® sikkert at anvende under graviditet.

KAN HELOSAN® BRUGES TIL HUDBESVÆR PÅ INTIMATE OMRÅDER?

Alle overfladiske hudområder på kroppen, såsom balder, brystvorter og omkring lysken, kan smøres med Helosan® hudsalve for at blødgøre tør og irriteret hud. Bemærk, at Helosan® ikke er beregnet til “indvortes brug”.

HELSOSAN® til dyr

ER DET FARLIGT, HVIS DYRET SLIKKER HELOSAN® SALVE I SIG EFTER PÅSMØRING?

Helosan® salve indeholder kun sikre og 100% veganske ingredienser. Der er derfor ingen fare, hvis dit kæledyr skulle slikker rester i sig, efter at du har smurt området. Vi anbefaler dog, at du opbevarer salven utilgængeligt for dyr, da overdreven indtagelse af produktet potentielt kan forårsage mave- tarm symptomer.

MIN HUND / KAT HAR HUDALLERGI, KAN JEG ANVENDE HELOSAN®?

Helosan® plejer og genfugter huden og hjælper den med at stabilisere sin naturlige flora. Den kan anvendes sammen med lægemidler til behandling af forskellige former for hudsygdomme, såsom allergier, hvor salven lindrer ubehaget og forhindrer det berørte område i at blive tørt og irriteret. Helosan®-hudsalve behandler dog ikke hvis der er en underliggende problematik såsom allergier eller parasitter. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit dyr kan have en underliggende hudsygdom, anbefaler vi, at du kontakter din dyrlæge for en undersøgelse.

HVILKEN HELOSAN® SALVE SKAL JEG ANVENDE TIL MIT DYR?

Hvis dit kæledyr har ekstra tør hud, kan du anvende Helosan® fodsalve, der minder meget om Helosan® originalen, men som har et højere fedtindhold og på grund af dette også giver en mere intens fugtforøgelse af den tørre, irriterede hud . Derudover indeholder Helosan® fodsalve Karbamid og mælkesyre, som fremskynder genfugtning af huden. For eksempel er Helosan® fodsalve perfekt til at tage sig af poter, der er blevet tørre og revnede af vintersaltede veje og fortove.

KAN JEG SMØRRE HELOSAN® SALVE PÅ MIT KÆLEDYRS SÅR?

Helosan® salve kan bruges til mindre overfladiske sår og mindre hudrevner. I tilfælde af større sårskader / væskende eksem kan Helosan® være god til at smøre på huden omkring såret / eksemet, da salven lægger sig som et midlertidigt tilgængelig lag på huden, der beskytter den friske hud mod f.eks. sårvæske, der er irriterende for huden.

MIT DYR HAR EN “DRÆNAGE” - KAN JEG ANVENDE HELOSAN® HUDSALVING TIL BESKYTTELSE AF HUDEN MOD SÅRVÆSKE?

Helosan® er god at anvende på huden omkring dræningen for at beskytte huden mod de irriterende egenskaber fra sårvæsken, da den lægger sig som et beskyttende lag. Påsmøres efter rengøring af området.

Helosan® bør ikke placeres i dræn afløbet eller i selve såret.