HELOSAN® Fodsalve

Når du ønsker at få bløde og sunde fødder

Hver dag har vi vores fødder i sokker, sko eller støvler. Det ændrer hudens naturlige fugtbalance. Huden bliver tør og irriteret og det kan give små revner – som baner vejen for bakterier og infektioner. HELOSAN® plejer dine fødder ved at blødgøre hård hud, fugter tørre hudområder og styrke hudens beskyttende barriere.

HELOSAN® fodsalve

HELOSAN® fodsalve er en blødgørende salve, som kan bruges dagligt til at pleje og genfugtning af huden på fødderne. Beriget med vandbindende og barriereforstærkende Karbamid, der effektivt blødgør hård hud og revner, samt mælkesyre, der sænker pH-værdien og hæmmer dårlig lugt.

Hurtige fakta

  • Blødgørende og fugtgivende
  • Effektiv mod hård hud og hudrevner
  • Hæmmer dårlig lugt
  • Fri for parfume og farvestoffer
  • Vegansk

Produkt beskrivelse

HELOSAN® fodsalve er generøs og fuld af plejende ingredienser, der fugter dine fødder i dybden, blødgør hård hud og mindsker risikoen for tørre revner.

Ingredienserne omfatter Karbamid, som hjælper med at binde fugt for endnu mere effektiv hydrering, og mælkesyre, som både blødgør og forhindrer ildelugtende fødder. Fodsalven indeholder desuden den æteriske olie Eucalyptus Globulus, som sammen med mælkesyren giver fødderne en forfriskende følelse hele dagen.

HELOSAN® fodsalve er skånsom mod huden og fri for parfume, farvestoffer og indholdsstoffer af animalsk oprindelse.

Brug

HELOSAN® Fodsalve kan bruges efter fodbad og daglig pleje. Dette forhindrer tør hud og dannelse af hård hud samt ubehag ved svedige fødder. For bedste effekt anbefaler vi at fodsalven bruges i løbet af natten med et par bomuldsstrømper ovenpå. På den måde når fodsalven at virke uforstyrret over lang tid samtidig med at huden kan ånde gennem sokkens bomuldsfibre.

HELOSAN® fodsalve er også fremragende til at fugte ekstra tørre hudområder på for eksempel knæ og albuer.

HELOSAN® fodsalve kan også anvendes til tørre hundepoter påvirket af vinterkulde og salt på vejene.

Hudpleje tips

6 TIP TIL AT UNDGÅ VABLER

6 TIP TIL AT UNDGÅ VABLER

3 almindelige spørgsmål om slidsår: ✅ Hvad er et slidsår? Man kan sige, at et slidsår er som en mindre forbrænding.Slidsår og gnavesår er betegnelser for sår, som opstår på baggrund af friktion, som sker mellem to hudoverflader, når disse støder på hinanden. Denne...

Guide: Sådan får du bløde og glatte fødder

Guide: Sådan får du bløde og glatte fødder

Guide: Sådan får du bløde og glatte fødderDe bærer os hver dag, hele livet - vores fødder. Men helt ærligt, hvor god er du til at give dine fødder den taknemmelighed og omsorg, de fortjener? I denne artikel finder du vores bedste tips til fodpleje, der giver bløde,...