HVORDAN HELOSAN PÅVIRKER JORDKLODEN

Bæredygtighed spiller en væsentlig rolle i HELOSANs værdier. Vi forsøger konstant at interagere med vores verden på de mest skånsomme måder, for at skabe hudpleje, der beskytter både vores hud og natur. Vores omhyggelige tilgang til miljøet og vores engagement i naturen spænder fra spørgsmål om brug af naturressourcer og bæredygtig emballage til reduceret affald og reducerede drivhusgasemissioner. Vi lægger stor vægt på at etablere langsigtede samarbejder med leverandører, som giver en høj kvalitetsstandard og respektfuld udnyttelse af både miljø- og menneskelige ressourcer. Vi stræber altid efter at fremme et godt liv for alle uden at bringe fremtidige generationers behov i fare.

GMP – god fremstillingspraksis
GMP står for Good Manufacturing Practice og en regulatorisk ramme, der har til formål at sikre, at produkter, der er direkte relateret til menneskers sundhed, såsom medicin, medicinsk relaterede produkter, fødevarer og kosmetik, produceres i sikre miljøer og forhold. GMP definerer og kontrollerer kvaliteten og pålideligheden af ​​produktionsstedet, miljø, maskiner og værktøj, produktionsprocessen, personale og råmaterialer. GMP garanterer også kravene overholdes i kosmetikforordningen, som tillader produkter i klassen “kosmetik”.

Høj kvalitet gennem hele fremstillingsprocessen

HELOSAN® er dokumenteret ansvarlig i overensstemmelse med kosmetikforordningen, miljø- og CSR-politikker. Vores sikkerheds- og kvalitetskontrol ved hvert trin i produktionskæden sikrer, at vores produkter har den højest mulige kvalitet, i hver enkelt enhed. Ved at drive og kontrollere hele processen fra idé til produkt kan vi garantere både sunde arbejdsforhold og indhold af høj kvalitet med sikre ingredienser.

HELOSAN® er produceret under GMP (Good Manufacturing Practice). Formålet med GMP er at levere hudpleje, som forbrugeren altid kan stole på og føle sig sikker på, at de er sikre såvel som effektive. Med etableringen af ​​GMP Good Manufacturing Practices System kan vi sikre, at vores produkter er produceret under specificerede forhold og standarder, der styrer fremstilling, herunder emballage. Dette omfatter også regler om personaleuddannelse og ansvar.

Sikkerhed for dig som forbruger i forbindelse med GMP produktion:

  • Sikrer overholdelse af lovkrav i forhold til Kosmetikforordningen og indholdet af ingredienser.
  • Produkterne er godkendt af en kvalificeret person (QP) for at sikre kvalitet og pålidelighed.
    Øget bevidsthed om produktionssikkerhed blandt medarbejderne.
  • Sikrer løbende kvalitetskontrol og færdighedstest.
  • Relevante processer holdes under kontrol for at forhindre forskellige misforståelser og fejl under produktionen.
  • Klager og produkttilbagekaldelsessystemer opretholdes.

Bæredygtige råvarer

Gode ​​ting kommer fra de bedst mulige kilder. Derfor sikrer vi, at alt, hvad vi har i vores HELOSAN-produkter, er sikkert og sundt at bruge, og det er derfor, vi stræber efter at bruge bæredygtige producerede råvarer, hvor det er muligt. Vi leder konstant efter nye, endnu bedre ingredienser og alternative kilder for at reducere vores miljøbelastning mest muligt.

Gennem en holistisk tilgang kan syntetiske råvarer være en klar fordel for både vores planet og vores hud. Syntetiske ingredienser er produceret i et laboratorium under observerede og sikre forhold. I mange tilfælde er syntetisk fremstillede ingredienser renere og af mere ensartet kvalitet. Eksempelvis er mineralolien paraffinum liquidum en syntetisk og mild ingrediens, der med fordel kan anvendes på meget sensitiv hud eller hud med eksem. En fordel ved syntetiske råvarer er, at man ikke tager fra naturens ressourcer og derudover får producenten bedre styr på koncentrationen for at undgå hudreaktioner. I nogle tilfælde kan dette gøre syntetisk fremstillede ingredienser til det mere kontrollerede og ressourcevenlige valg.

Affaldsreduktion og bæredygtig emballagefilosofi

For os hos HELOSAN er det en selvfølge altid at stræbe efter, at vores hudplejeprodukter er lige så skånsomme mod vores planet, som de er mod vores hud. Vores emballagefilosofi er; “reducere og genbruge”. Ved at holde produktionen indenfor EU har vi i HELOSAN stor fokus på at minimere klimabelastningen fra transporter af råvarer og slutprodukter.

Vi ser affald som en ressource og arbejder hen imod en cirkulær økonomi ved at bruge genbrugsmaterialer. HELOSAN – tuberne er lavet af PE-LD 04 genanvendelig plast. Vi har også elimineret dobbelt emballage såsom yderkarton. Brug af mindre materialer til vores emballage sparer værdifulde ressourcer og hjælper med at undgå spild. Mindre samlet affald betyder mindre forurening og mindre forbrug af værdifulde ressourcer.

Vi fortsætter med at udvikle både vores produktionsmetoder og emballage for at spare energi, råvarer og emissioner.

Socialt ansvar

At skabe HELOSANS produkter er en fælles indsats, og vi føler ansvar for alle involverede. Vi sørger for, at alle, der er involveret i at skabe vores HELOSAN´S hudplejeprodukter, bliver behandlet, som vi selv ønsker at blive behandlet: med respekt og omsorg. Vores adfærdskodeks for leverandører stiller høje krav til etisk handel og socialt ansvar. Vi er fast besluttet på at beskytte menneskerettighederne og tolererer ikke tvangsarbejde eller børnearbejde, lønninger under eksistensminimum, korruption eller diskrimination i vores operationer og forsyningskæde.