God hudpleje – til gode valg i hverdagen

Vi ser det som vores vigtigste opgave og en vigtig del af vores kerneværdier, at alle vores produkter skal produceres og fremstilles på en etisk forsvarlig måde. HELOSAN skal føles godt at bruge, både på huden og i hjertet. De nøje udvalgte ingredienser, kombineret med 75 års erfaring inden for hudpleje, resulterer i produkter, der giver huden det, den skal bruge for at komme i balance og blive naturligt smuk.

Skånsom hudpleje for naturlig balance

Tro mod vores høje krav til hudens sundhed og sikkerhed, vælger vi ingredienser til vores produkter, som er sikre og understøtter vores huds naturlige funktioner. Det betyder også, at alle produkter i HELOSAN-familien er fri for farvestoffer, parfume og andre kunstige dufte. Vi følger hele tiden udviklingen omkring ingredienser. Vores valg af ingredienser er nøje udvalgt og er derfor også opdateret som en naturlig del i forhold til den nyeste viden om ingredienser. Vi har naturligvis ingen produkter med ingredienser som parabener eller PHMB i vores sortiment.

Mild og uparfumeret hudpleje uden kunstige dufte. Indeholder Eucalyptus Globulus som er en æterisk olie med plejende egenskaber tilsat for at afgive en frisk aromatisk duft.

Helosan® indeholder nøje udvalgte ingredienser, der tilsammen styrker og genopretter hudens naturlige barrierebalance. Vegansk hudpleje til tør og følsom hud.

Ingen dyreforsøg og 100% vegansk

For os hos HELOSAN er veganske hudplejeprodukter en selvfølge, at dyr simpelthen ikke skal være en del af produktionen af ​​hudpleje. Derfor indeholder HELOSANs produkter kun vegetabilske råvarer. Vi har aldrig lavet nogen test på dyr, hverken i udvikling eller produktion.

Hudirritationstest har dokumenteret, at HELOSANⓇs produkter er skånsomme mod følsom hud.