GLYCERIN I HUDPLEJE – HVORFOR BØR DU BRUGE DET

Hvis du har tør hud og ønsker mere elasticitet i huden, er glycerin en hudplejeingrediens, du skal kigge efter. Glycerin har mange fordele for at give dig en sundere hud.

Hvad er Glycerin?

Glycerin er en almindelig ingrediens i hudpleje, hvor det primært tilsættes for dets gode fugtbindende egenskaber. Glycerin har en fantastisk evne til at absorbere og binde vand og derefter spredes på huden og danne et væskereservoir, der reparerer det øverste hudlag, stratum corneum. Regelmæssig brug hjælper med at holde din hud sund, smidig og frisk. Den er især god at bruge om vinteren for at bekæmpe vinterkulden.

Fordele ved glycerin

  • Fugter huden

Glycerin absorberer vand fra luften og giver intens hydrering. Den går med det samme ind i huden og får den både til at se og føles blødere og stærkere umiddelbart efter påføring.

  • Styrker og beskytter huden

Glycerin øger tykkelsen af ​​epidermis og forbedrer barrierefunktionen, hudens beskyttende lag mod omverdenen. Glycerin låser desuden fugten inde og forhindrer den i at fordampe, når den først er påført, hvilket er med til at opretholde hudens fugtbalance i det lange løb.

  • Plejer huden

Glycerin kan faktisk signalere, at dine overfladiske hudceller modnes hurtigere og hjælper cellerne med at vokse. På den måde kan det både afhjælpe akut irritation og forbedre hudens elasticitet. Glycerin fungerer også som et naturligt middel mod svampeinfektioner som eksem og psoriasis. Det reducerer blå mærker og reparerer inficeret væv og celler hurtigere.

  • Udglatter huden

Efterhånden som din hud ældes, ser den mat ud og bliver modtagelig for irritation, rødme og mange andre tilstande, såsom tør hud, på grund af at den mister sin evne til at holde på fugten. Med aldring bliver din hud også ru – men regelmæssigt at bruge glycerin kan modvirke tørre rynker, som sidenhen kan blive til dybere rynker.

Takket være dets fugtgivende og blødgørende egenskaber er Glycerin en fænomenal ingrediens i hudplejeprodukter – og en given ingrediens i Helosan®s produkter!